فلیپه ژنتی، متولد ۱۹۳۸، یک هنرمند فرانسویست که در تمامی آثار خود از عروسک و اشیا به گونهای خلاقانه بهره میبرد. وی کمپانی خود را تحت عنوان کمپانی فیلپه ژنتی در سال ۱۹۶۸ در پاریس تأسیس کرد و در این کمپانی آثاری به نمایش آمدند که نمایشگرِ ترکیبی خلاقانه از عروسک و اشیا، رقص، میم، بازی با سایه و نور، موسیقی و صدا هستند. عروسکها در آثار وی بسیار نحتتأثیر گروههای تئاتر عروسکی آمریکا بهویژه گروه نان و عروسک قرار دارند.
در اکثر کارهای فیلیپه ژنتی، گفتوگوها به حداقل ممکن رسیده و در بیشتر آثار او دیالوگها از چند سطر ساده تجاوز نمیکند و همین امر باعث شده که روایت داستان در آثار او متکی به تصویر باشد. وی برای فضاسازی تصاویر خود از موسیقی به گونهای خلاقانه بهره برده است و حتی بخشی از روایت داستان در تصویرسازی آثار به عهدهی موسیقی است.
از همکاران فیلیپه ژنتی در این کمپانی میتوان از همسرش ماری آندروود عروسکگردان و کارگردان، رنه آوبری آهنگساز، هنری تورگو و سرژ هاپین گروه آهنگسازی و صدا، آلن دو ورنه طراح عروسک و آلن سا بازیگر نام برد. بارزترین ویژگی آثار این کمپانی که معمولاً همه با این ویژگی آثار این گروه را به خاطر دارند، استفادهٔ خلاقه از عروسکها و جان بخشیدن به اشیای بیجان است.
عروسکهای این کمپانی به واسطهٔ عظمت و قابلیتهای حرکتی متعدد، بسیار زنده و جذاب بهنظر میرسند. تعامل میان اجراگران با اشیای موجود در صحنه، یکی از نقاط قوت اجراهای این کمپانی است. عروسکها در نمایشهای این کمپانی، با استفاده از مواد بازیافتی و ارزان قیمت و بهصورت عروسکهای متحرک و مفصلدار و به گونهای خلاقانه ساخته میشوند. خلاقیت او در ساخت همین عروسکها در دههی ۸۰ و ۹۰ میلادی موجب میشود که بتواند تور بزرگی در فرانسه و خارج و از فرانسه برگزار کند.
از سال ۱۹۶۸، یعنی از زمان تأسیس کمپانی فیلیپه ژنتی، بیش از صد اجرای تئاتر و رویداد هنری هنری توسط این کمپانی انجامشده است. اکثریت فعالیتهای تئاتری این کمپانی توسط دو عضو ثابت، یعنی خود فیلیپه ژنتی و همسرش ماری آندروود صورت گرفتهاند. از معروفترین اجراهای فیلیپه ژنتی میتوان از زائران ناکجاآباد، منو فراموش نکن و پایان زمینها نام برد.